Alle kan få brug for mødelokaler

Depositphotos_16850765_l-2015

I gamle dage sat alle ansatte i et firma næsten altid samlet under samme tag hver eneste dag. Den moderne teknologi har gjort de fleste arbejdspladser noget anderledes. Det er helt normalt i dag, at medarbejderne ikke møder ind, men arbejder ude af huset eller endda hjemme. Alt foregår på en mere fleksibel, men også mere effektiv måde, så man kan sagtens være tilknyttet en virksomhed i København, selvom man er bosat i Sønderborg eller i udlandet, eller omvendt.

Denne spredning af arbejdskraften, gør det muligt at ansætte de bedste folk til de forskellige opgaver, til gengæld foregår den daglige kontakt primært via telefonen og nettet. Verden er således blevet meget mindre og selv små firmaer kan med begrænset plads og få ansatte, opererer indenfor en meget større faglig og professionel radius. Der opstår dog altid situationer, hvor et helt gammeldags fysisk møde er nødvendigt, hvor alle samles, får hilst på hinanden og diskuteret nogle ting. Til dette er der behov for mødelokaler med en god beliggenhed og en rar atmosfære, typisk en hel dag, men de kan også lejes i en længere periode eller bare et par timer. Heldigvis har mange fået øjnene op for dette behov og i dag er der gode muligheder for at leje mødelokaler i alle større danske byer.

Mødelokaler til alle behov

Selv de mest internationale og effektive firmaer med ansatte spredt ud over flere lande, har behov for at samle tropperne. Et eller flere årlige møder med fysisk tilstedeværelse, kan ikke undværes. Mødelokaler (se eksempelvis på http://modelokaler.dk) for alle typer virksomheder, skal altid vælges ud fra, hvor mange der skal holde møde og hvad formålet med mødet er. Her kommer nogle kernepunkter, der skal indtænkes, når man skal finde de bedste mødelokaler.

Lej mødelokaler på et strategisk godt sted, kommer alle langvejs fra, så er det bedst, hvis der er kortest mulig transporttid. Mødelokaler skal helst være nemme at køre til for flertallet og have gode muligheder for parkering.

Der skal være god plads, så man ikke sidder som sild i tønde og varer mødet længe, er det bedst, hvis der er mulighed for at strække benene lidt og få noget frisk luft, når der holdes pause.

Hvis forplejning er nødvendig, så vælg et sted, der kan sørge for mad og drikke i løbet af dagen eller lav en aftale med et cateringfirma, der kan stå for den del af arrangementet. Husk, at lidt forkælelse af mødedeltagerne falder altid i god jord.

Stilles der særlige krav til faciliteterne, især de tekniske, så spørg udlejer inden mødet, så tiden ikke spildes med bøvl.

Sådan findes et mødelokale

Tag et hurtigt kig på nettet og se selv, hvor mange forskellige mødelokaler, der tilbydes rundt omkring. Møder kan foregå på helt lokalt eller længere væk, ganske enkelt eller mere luksuriøst, – alt efter, hvad man vil have ud af dem. Brug det samme sted og skab en tradition eller skift lidt fra sted til sted, så posen bliver rystet lidt og nye tanker og relationer kan opstå.

Skal en mindre gruppe holde møde med jævnlige mellemrum, kan det sikkert betale sig, at blive tilknyttet et kontorfællesskab. Så får man adgang til gode faciliteter i den grad man har behov for det og holder udgifterne i bund på samme tid.

Det er en høj grad af service og komfort ved at bruge mødelokaler i hoteller og konferencecentre. Smart, både til større events og små intime møder. Det kan også små virksomheder udnytte, når der skal kunder og samarbejdspartnere på besøg. Her foregår alt professionelt og man slipper helt for, at skulle tænke på noget omkring forplejning og overnatningsmuligheder.

Be the first to comment on "Alle kan få brug for mødelokaler"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*