Glæd ham med den perfekte julegave

Rød gavepakke med hvidt bånd

Vi kan ikke længere komme uden om det. Julen nærmer sig. Og den gør det med hastige skridt. Før vi får set os om er det blevet juleaften, og så skulle der gerne være styr på alle juletingene. Det vil altså sige, at julemaden gerne skulle være klar til at komme på bordet, men det betyder også, at der gerne skulle ligge nogle gaver under juletræet. Det er jo en dejlig tradition, og det er altid rart at give en gave til en person, som man holder af. Især hvis det er en gave, som modtageren bliver rigtig glad for. Så hvis du er på udkig efter en gave, som du skal give til en mand, så er det ved at være på høje tid, at du kommer i gang. Især hvis det skal være den perfekte julegave.

Hvad står han og mangler?

Når man skal finde ud af, hvad man gerne vil give til manden i gave, kan det være en god idé at tænke over, om der er noget, som han står og mangler. Har han f.eks. nævnt at hans barbermaskine (en Braun?)ikke virker så godt længere? Har han snakket om, at han godt kunne tænke sig en bedre tennisketcher? Har han brokket sig over, at der er huller i alle hans pæne sokker? Uanset hvad det måtte være, så har han sikkert på et eller andet tidspunkt nævnt noget, som han godt kunne tænke sig at få opgraderet. Nu har du altså muligheden for at give ham det!

Hvad drømmer han om?

Det er dog naturligvis ikke sådan, at man absolut kun skal give ting i gaver, som folk står og mangler. Det er mindst lige så godt, at give dem en ting, som de altid har gået og drømt om. Ved du f.eks. at manden er særlig interesseret i biler, men aldrig har haft råd til at købe en dyr sportsvogn, så kunne man måske give ham et gavekort til at komme ud og køre i en super fed bil. Har han nævnt, at han gerne vil til at gå mere i biografen? Så kunne man give ham en biograftur for to med popcorn og sodavand. Det kan også være, at han altid har ønsket at se New York. Der kan man med fordel give ham en rejse dertil, og hvis det er lidt ud over budgettet, så kan man om ikke andet give et tilskud, som man giver sammen med en sjov lille ting, som f.eks. en guide over ting at se i New York.

Der er altså masser af gode gavemuligheder til at glæde ham med. Det er ikke nemt at finde den perfekte julegave, men det kan sagtens lade sig gøre. Hvis man kender lidt til hans behov og hans drømme, så vil man med garanti finde den perfekte julegave, og så vil han være helt og igennem lykkelig. Og det er jo lige præcis det julen handler om – at sprede lykke.

1 Comment on "Glæd ham med den perfekte julegave"

  1. Jeg synes sgu det bliver sværere og sværere at købe gaver.
    Jeg køber som regelfriluftsudstyr, og det er altid en vinder.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*