Hvad skal man finde på til gaven?

Rød gavepakke med hvidt bånd

Det kan ikke være mange af os som ikke jævnligt står i den penible situation, at vi skal finde på en gave til en ven eller familiemedlem, og ganske enkelt ikke kan komme på en kreativ ide, uanset hvor meget man vrider hjernen. Vi vil alle gerne komme med den mest betænksomme gave, som bare rammer lige i plet og gør modtageren super glad, samtidig med at det sender et signal om at vi kender vedkommende godt, hvis vi kan finde en personlig gave som bare passer.

Depositphotos_21568557_l-2015I praksis er det dog ikke let altid at være kreativ og finde på noget som er både til at betale og samtidig glæder modtageren. Afhængig af hvem det drejer sig om, kan det jo være at det er et familiemedlem, som man ikke kender specielt godt, og derfor ikke har let ved at finde en passende gave til. I disse tilfælde ender jeg oftest selv med at købe en gave som i virkeligheden er for dyr i forhold til hvad der er passende, alene for at sikre at jeg i det mindste ikke er både blottet for kreativitet OG fedtet.

Jeg vil dog godt slå et slag for at benytte gavekort som en løsning på det problem som jeg ofte står i. I seneste situation, lykkedes det mig at komme du af den situation, at en nevø og niece holdt fødselsdag samme dag, og jeg netop var hjemvendt fra en rejse, og ikke havde meget tid til at finde på en gave, for ikke at tale om at skulle købe den. i netop den situation, viste det sig at et gavekort til Paradis is var den perfekte løsning, som både giver dem gode oplevelser, men også en grad af kontrol over hvornår de vil benytte gaven.

I det hele taget er der gennem de senere år kommer mange flere muligheder for at give gavekort end dem vi alle kender fra Magasin og Fona. Ikke mindst oplevelsesgavekort (Køb online gavekort her) er blevet det helt store hit og giver mulighed for ikke blot at give modtageren mulighed for at få en kedelig vase eller en ny Jamie Oliver pande. I stedet kan han eller hun få en tur i en sportsvogn eller tage til ølsmagning, hvis ikke det er faldskærmsudspring som trækker.

En endnu federe og mere fleksibel løsning er det såkaldte Supergavekort, som er et gavekortenes gavekort, som gør det muligt at købe ind alle mulige steder, og ikke kun i en butik eller en butikskæde. Med et supergavekort er man næsten derude, hvor modtageren lige så godt kunne have fået penge, men det virker bare meget mere betænksomt at give et fleksibelt gavekort, end at komme anstigende med en kuvert indeholdende en plovmand.

Moralen, eller pointen om man vil, er at det altså ikke behøver være sidste udvej at benytte et gavekort som gave, heller ikke til den nære familie. Man kan sagtens tillade sig at finde en af de nyere udgaver af gavekortet og give det både til fødselsdage og mere traditionelle situationer, som juleaften.

Prøv det.

Be the first to comment on "Hvad skal man finde på til gaven?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*