Haba legemad giver dit barn sociale kompetencer

Legettøjsbiler lavet i træ

Allerede fra dit barn er 3 år gammelt, kan du begynde at arbejde med at indlejre sociale kompetencer i dets personlighed. Haba legemad giver dig muligheden for at interagere med dit barn på et højere niveau, du kan være kunde i dets købmandsbutik, bager, konditor, restaurant eller bare simpelt blive inviteret på middag i deres legekøkken. Med Haba legemad får du hurtigt inkorporeret madvarer og vaner i dit barns sind, hvilket kan hjælpe dem til at deltage aktivt i madlavningen jo ældre de bliver samt give dem en grundviden om madvarer de kan bruge når de engang flytter fra reden.

Forestil dig at du har stået og lavet mad til familien. Dit barn er lidt umulig, og gider ikke spise. Hvordan kan du få en begejstring op i dit barn – sådan skal du tænke! Og du må da give mig ret i at, hvis barnet leger, er barnet begejstret. Derfor kan I indføre at når du laver mad, så gør barnet også. I laver forskellige retter. Du laver rigtig mad, dit barn laver legemad i træ. Det kan da kun give barnet en begejstring for mad, når I gør det sammen? I kan til forret få barnets mad, og til hovedret, den rigtige mad som du har kokkereret. Det er i vores optik den nemmeste måde at undgå, at ens barn bliver kræsen.

Hvorfra stammer Haba legemad?

Tyskland er kendt for deres kvalitetsprodukter i mange genrer, med Haba legemad har deres nation også sikret sig en plads på ranglisten over det bedste legetøj til børn. Størstedelen af produkterne fra Haba legemadssortimentet er produceret af kvalitetstræ, der sikrer at holdbarheden forlænges, Haba legemad kan derfor passere og bruges gennem flere generationer i familiens omgangskreds. Haba legemad kom til verden første gang i 1938 og har siden da arbejdet sig frem mod at levere kvalitetsprodukter, der støtter børns udvikling af motoriske, sanselige og sociale færdigheder, de får brug for i deres liv. Med Haba legemad sikrer du, at dit barn ikke udsættes for farlige kemikalier.

Haba legemad har det hele til dit barn.

Med Haba legemad kan du frit vælge og vrage mellem de mange produkter i deres sortiment, på denne måde kan du udvælge specifikke madvarer og slipper for at ende op med legetøj som dit barn enten ikke gider lege med eller som du ikke mener er vigtige for dit barns udvikling, en mulighed du ikke har hvis du vælger at købe de pakkeløsninger som andre udbydere af legemad tilbyder.

Haba legemad har alt fra frugt og grønt til fisk, hvor man kan tage benene ud. Farverne er naturtro og med de mange former for tilbehør som Haba kogeplader, indkøbsnet og vogne kan du og dit barn opsætte en lille butik, som I kan lege i. Haba legemad ligger i den billige ende af markedet, på trods af deres kvalitet, hvilket gør at du kan indkøbe et helt arsenal af legetøj til dit barn uden at din konto bløder. Haba legemad garanterer sjov, udvikling og læring mellem dig og dit barn. Haba legemad produceres af træ, stof og filt.

Be the first to comment on "Haba legemad giver dit barn sociale kompetencer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*