Minilån Versus Kredit Kort?

Kortsigtede mini lån eller et kreditkort

Kortsigtede minilån eller et kreditkort Når finanser bliver for hårdt og du har brug for adgang til kredit, hvilket kommer i form af kreditkort og minilån, behøver nødsituationer ikke tid til at vente på de traditionelle banklån eller långivere. De tager ofte deres tid at tjekke din kredit og vente på godkendelse.

Hvis du har brug for hurtige kontanter og ikke har en masse tid til overs, skal du ikke foretage finansielle beslutninger i hast. Tag dig tid til at overveje fordele og ulemper ved, hvordan du vil erhverve de penge, du har brug for og derefter beslutte, hvilke finansielle rute, du vil tage.

Tilgængeligheden af penge

Den første ting du skal overveje er, om ikke du har et kreditkort, og hvis ja, betyder det engang har nogen tilgængelige kredit? Hvis svaret på begge spørgsmål er “nej”, så er det ikke en mulighed for netop din situation.

Hvis du tænker på at ansøge om et kreditkort til at hjælpe dig med at håndtere din finansielle fix, husk på, at det kan tage uger at få godkendt og få dit kort med posten. En finansiel nødsituation kan ikke være i stand til at råd til så meget ventetid. Alligevel, kan du ikke få godkendt til det beløb, du har brug for, sætte dig selv tilbage ved udgangspunktet med dine kontanter stykket.

Med et minilån, kan du ansøge online på få minutter og få godkendt samme dag. Dine penge vil så blive sat direkte ind på din bankkonto på den følgende arbejdsdag. Ingen ventetid- ingen tjek- ingen kørsel rundt i byen.

Renteudgifter

Du skal også overveje, at når du bruger et kreditkort, kan det ende med at tage måneder at betale det ud, som vil koste dig en masse mere, end du havde brug for i første omgang. Renteudgifter kan virkelig tilføje op, og hvis du er sent på din betaling (r) vil du blive opkrævet en væsentlig sent gebyr så godt.

Mini lån er beregnet til at blive anvendt til kortvarig og midlertidige økonomiske tider, betale dem ud, når du får din næste lønseddel. Du vil stadig blive opkrævet et gebyr for at kunne låne, men når du betaler din oprindelige lånebeløb og gebyrer, vil du være fri og klar til din minilån gæld.

I tilfælde af at du ikke kan betale dine lån fuldt ud, vil de fleste långivere arbejde med dig.

Brug for penge

I tilfælde af at du har nok kredit til rådighed på dit kreditkort, så sørg for du kan bruge dette kort til din nødsituation regningen. Nogle automekanikere kræver, at du betaler kontant for reparationer.

Visse leverandører ikke tager plastik kredit, fordi kreditkortselskaber opkræve firmaet ‘høje brugsgebyrer. Der er andre omstændigheder, der kan kalde for kontanter. Mens du højst sandsynligt kan tage et kontant forskud på dit kreditkort, skal man være opmærksom på, at du vil betale en endnu højere rente på de penge du låner, samt gebyrer, der kan opkræves for et kontant forskud transaktion på dit kreditkort.

Et minilån vil aldrig debitere dig mere, fordi du hurtigt brug for kontanter der må ikke långiver nogensinde bede dig om nogen penge op foran i form af honorarer eller et program afgift.

Tag et øjeblik til at arbejde tallene og finde ud af, hvor meget det vil koste dig at låne disse to måder: Et kortsigtet minilån eller et kreditkort med kontant forskud. Hvilken en vil du være mest tilbøjelige til at betale sig hurtigere? Hvilken en vil koste dig mere? Finde ud af først og derefter gøre din beslutning.

Kortsigtede minilån eller et kreditkort med kontant forskud

Mens du kan have en meget lavere renter på dit kreditkort, skal du være realistisk omkring, hvor lang tid det vil tage at betale det ud. Hvis du oplader ender med at blive langfristet gæld, kan du satse din kommer til at betale ganske lidt over varigheden.

Hvis du kan betale det ud inden udgangen af faktureringsperioden, du højst sandsynligt ikke vil betale noget i renteudgifter eller gebyrer (undtagen hvis du bliver opkrævet for at tage ud et kontant forskud med dit kreditkort).

Med et lån fra en rådgiver, vil det blive forventet at du betaler tilbage, hvad du låne inden for et par uger afhængigt af din løn cyklus. Du er fri og klar, når du betaler din rådgiver.

Kun du kender dine budgetter potentiale til at betale tilbage, hvad du låne. Det gælder for dine økonomiske tendenser så godt. Det er bedst at overveje, hvordan du behandler din økonomi og hvor disciplineret du vil være i at betale tilbage et kreditkort kontant forskud eller hurtige kontanter minilån. Læs eventuelt mere på laanpenge.dk.

Be the first to comment on "Minilån Versus Kredit Kort?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*