3 destinationer, du kan flyve til billigere end nogensinde før

buenos aires

Flypriserne falder år for år.

Lige nu er det især hjulpet på vej af lave oliepriser, der igen giver billigere brændstof. Det kan du mærke, når du tanker bilen, men det kan flyselskabet også. Brændstof er ca. 40 % af omkostningen ved at drive flyselskab og derved den mest væsentlige omkostning. En Boeing 747 brænder 4 liter brændstof af i sekundet (!).

Men udover de lave brændstofpriser hjælper også mere energieffektive fly og den generelle konkurrence mellem flyselskaberne på at sikre dig endnu billigere flybilletter i fremtiden.

De lave priser betyder, at destinationer, der tidligere ikke kunne svare sig at flyve til i dag faktisk kan lade sig gøre. Vi tager et kig på 3 af dem her og håber, det kan være med til at udvide din horisont!

rejsepriserListen er lavet i samarbejde med Rejsepriser ApS, der lader dig søge efter billige flybilletter online.

Cape Town, Sydafrika

cape town

Sydafrika – landet, ikke regionen – byder især på to spændende byer: Cape Town og Johannesburg.

Cape Town har over de senere år vundet en del plads på bekostning af netop Johannesburg.

En veludviklet, sikker by med fænomenalt vejr, en spændende og åben kultur samt et udviklingstempo der er ulig meget andet i verden er blandt de ting, der er med til at fascinere os.

Cape Town kan du flyve til i dag fra omkring 4.000 kroner tur / retur. Som med de fleste andre destinationer i Afrika mangler der desværre stadig direkte flyruter, men du kan tage turen over bl.a. Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris, Frankfurt eller Heathrow i London og alligevel se Sydafrika fra sin bedste side.

Chiang Mai, Thailand

wat chiang mai tempel

Thailand er kendt for megabyen Bangkok, fest i Pattaya og Phuket samt smukke øer som Koh Chang og Koh Lanta. Thailands andenstørste by Chiang Mai glemmes tit, men det er synd.

Byen er fantastisk billig, indbyggerne er så venlige som thaiere bliver det, vejret er godt, byen er meget ”vestligt” indrettet og du kan lave alt, du gerne vil i Thailand som få skræddersyet tøj, reddet på elefanter og spise god mad. Og hvis du savner en strand, så er Pattaya kun 1.5 timer væk i direkte fly til et par hundrede kroner med et fint glas champagne om bord.

Chiang Mai er en af de byer, du vil takke dig selv for at opleve, selvom du ikke finder den i almindelige turistmagasiner.

Buenos Aires, Argentina

buenos aires

Vi har endnu ikke direkte ruter fra Danmark til Buenos Aires, men det vil norske Norwegian gerne være med til at ændre på. Således har topchefen Bjørn Klos luftet planer om at lade nogle af de nyligt indkøbte Drealinere flyve direkte fra København til Buenos Aires og Rio de Janerio i Brasilien. I dag skal du over London, Paris eller Frankfurt for at komme til byen.

Norwegian har i forvejen gjort meget for at åbne døre fra Skandinavien og du finder direkte billetter til blandt andet Las Vegas, Los Angeles og Bangkok, kun få andre selskaber matcher.

Buenos Aires er en betagende storby med en voldsom historie. I dag er byen sikker på, men du gør dig selv en tjeneste ved at læse op på hvad den har været igennem tidligere. Buenos Aires og resten af Argentina udmærker sig i øvrigt ved at være det sted i verden, hvor du køber det bedste kød til de laveste priser.

Meget af kødet i dit lokale supermarked – i hvert fald det dyrere – stammer fra Argentina. Tættere på kilden er det billigere. Leveomkostningerne i Argentina er også til at overkomme og du kan forlænge din tur og også tage til Brasilien, Chile, Peru eller Columbia, nu du er i gang.

Flybilletterne starter ved omkring 6.000 kroner for en tur, der også flyver dig hjem igen til Københavns Lufthavn.

Inspireret? Herfra mangler du bare et par billige flybilletter..

Be the first to comment on "3 destinationer, du kan flyve til billigere end nogensinde før"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*