Her er 4 hyggelige aktiviteter, du kan foretage i vintervejret

test2

test2
Winter will return ….” (CC BY-SA 2.0) by Bert Kaufmann

Vinteren er for mange lig med mørke og kulde, og er derfor den tid på året, hvor de fleste har mest lyst til at hygge sig derhjemme.

Men selvom det er koldt udenfor, og man føler sig mere træt i de mørke vinterdage, er det stadig vigtigt at være aktiv, få så meget dagslys som muligt og lave aktiviteter, der er gode både for krop og sind.

I denne artikel kan du få inspiration til hyggelige vinteraktiviteter, der helt får dig til at glemme at det er koldt og mørkt.

1.  Tag på skøjtetur

Noget af det bedste ved vintertiden er, når skøjtebanerne bliver åbnet rundt omkring i Danmark. At løbe rundt på skøjter med vennerne eller familien – ligegyldigt om man er god til det eller ej – samtidig med, at man nyder den friske vinterluft, er ikke kun hyggeligt, men det er også et energi boost for kroppen.

Især i december er det ekstra smukt at skøjte rundt, mens man kan se julelys og julepynt i omgivelserne. Skal det være ekstra hyggeligt, kan man efter skøjteturen tage på café og få en kop varm kakao eller noget andet forfriskende.

2. Hold Superbowl aften

Når julen og nytåret er overstået, er Superbowl noget af det, som rigtig mange ser frem til. Selvom Superbowl, eller NFL slutspillet, er en amerikansk tradition, har sportsbegivenheden i de seneste år også vundet stor popularitet i Danmark, og mange danskere er begyndt at holde Superbowl aften med vennerne, hvor der i den grad er dømt underholdning, snacks og vaskeægte Superbowl hygge.

Man behøver ikke være en ekspert inden for NFL, for at kunne holde en Superbowl aften med vennerne. På bet365’s NFL nyhedsside kan man dog få et overblik over de forskellige hold, samt hvem der er favoritter til at vinde. Lige nu er NE Patriots favoritter til at vinde, med odds 3.25.

3. Lær et nyt sprog

At lære et nyt sprog, uanset hvilket sprog det nu måtte være, har utallige fordele for en i livet. Udover at det er god og udfordrende hjernetræning, har undersøgelser vist at flersprogede mennesker tager klogere beslutninger, har en fordel ved at finde jobs på arbejdsmarkedet og nemmere ved at kommunikere med folk (både i ud- og indland).

Hvis du altid har drømt om at kaste dig ud i at lære spansk, kinesisk eller noget helt andet, er vinteren en oplagt årstid at begynde på et nyt sprogprojekt. Du kan tjekke inden for dit lokalområde, om der tilbydes sprogkursus i netop det sprog, du gerne vil lære. Hvis du hellere vil lære hjemmefra, er gratis sprog apps som Duolingo også en smart, lærerig mulighed.

4. Inviter vennerne på brætspils-aften

Om vinteren er det ikke altid så fedt at gå i byen med vennerne, når det bliver weekend. De kolde nætter giver mange kolde fødder – men hvad kan man så lave med vennerne?

Et forslag kunne være, at holde en brætspilsaften. Hvis du ikke allerede vidste der, findes der faktisk et hav af sjove brætspil for voksne, og hvis du spørger omkring i din vennekreds, er der garanteret en af dem, som har et af brætspillene på denne liste.

Når I har fundet ud af, hvilket brætspil I vil spille, er det bare med at fyre op for fyrfadslysene og musikken, lave noget lækker mad og ellers bare hygge deruda’!

Be the first to comment on "Her er 4 hyggelige aktiviteter, du kan foretage i vintervejret"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*