Skal rejsen gøres billigere i år? Find gode råd her

beach-1824855__340

Nogle gange, så vil vi gerne ud at rejse – lige indtil vi kigger på bankkontoen og indser, hvor dyrt det kan være at rejse. Men skal det så virkeligt holde dig fra at komme væk fra hverdagens stress og jag?

Selvfølgelig skal det ikke det! Derfor kan du nedenfor finde en række tips, der kan gøre dine rejser billigere. Så får du lettere ved at komme ud fra det, som du kender og derhen, hvor der er noget nyt at se og nogle nye mennesker at møde.

Bliv hjemme

Det er ikke altid, at en rejse behøver være på et andet kontinent. Selvfølgelig skal man nogle gange helt væk fra det vante og det gængse, men der er stadig mange muligheder her.

Hvad med at blive hjemme i lille Danmark og tage et sted hen, som du eller din familie aldrig har været? Eller måske opleve nogle af de seværdigheder, som du aldrig har taget tiden til faktisk at besøge?

Vær sammen med andre

Det at tage på ferie i grupper er ikke noget, som vi gør særligt meget mere. Og det er faktisk synd. Det er en dejlig social oplevelse, hvor man kan være sammen med venner og familie og se hele verdenen sammen med dem.

Men samtidig, så kan det også være en betydeligt billigere måde at holde ferie på. For jo flere man er, jo større mængderabat kan man få, og jo billigere vil man få eksempelvis Airbnb-udlejninger. Når man kan splitte omkostningerne op i forskellige dele, så bliver det altså lidt billigere i sidste ende!

Lav din egen mad

Vi ved det alle sammen – når man er på ferie, så skal maden være lækker, og den skal gerne laves, uden at du skal involveres. Men det er også, langt hen ad vejen, det dyreste valg, som du kan tage her.

Derfor er det en god idé at lave bare noget af maden selv. Aftensmad kan man ofte overlade til en restaurant, mens frokost straks er lidt lettere at lave, hvis I er på et hotel eller et vandrehjem.

For det at lave en sandwich med ingredienser fra det lokale supermarked er ikke svært eller dyrt. Samtidig, så kan det også være, at din frokost dagen efter ikke er betinget af, hvor I er henne, eller hvad tid på dagen det er. Du kan spise en lokal sandwich som resten af befolkningen gør.

Hold øje med afbudsrejserne

Afbudsrejser er ikke, selvom navnet antyder det, rejser, hvor der er nogen, som har meldt afbud til rejsen. I stedet, så er det rejser, hvor rejsebureauet har erkendt, at de nok ikke kan få solgt de sidste pladser. Disse pladser er i overskud, og de kan dermed købes billigere end mange andre.

Det er meget billigere løsning end rigtigt mange af de rejser, som du med garanti ville tage normalt. For her er der simpelthen nedsatte priser på rigtigt meget. Det sker selvfølgelig på bekostning af en vis fleksibilitet og mulighed for selv at vælge – men hvis du kan lave med det, så bliver det noget billigere.

Og sider som Rejsetilbud.dk er virkelig blevet gode til at samle alle de mange afbudsrejser, så du let kan finde dem. Det betyder, at det ikke længere er en kæmpe kamp at finde den billige rejse.

Tænk over hvor du flyver fra – og med hvem

Flyet er ofte en af de helt store syndere, når det kommer til en feries omkostninger. For det er virkeligt ikke billigt at flyve, og det kan være tage økonomien for sådan en rejse tilbage.

Når du flyver, så er det godt at tænke over, hvilken lufthavn du vælger. For selvom du vælger en, der er tæt på dig, så vil det ikke altid være den billigste løsning – og nogle gange vil det være billigere at tage turen lidt væk.

Samtidig kan du med fordel også vælge nogle af de lidt billigere luftfartsselskaber. Der er simpelthen mulighed for at komme meget billigere afsted, også selvom at kvaliteten her selvfølgelig vil være lidt lavere, end hvis det bar med en af de dyrere muligheder!

Be the first to comment on "Skal rejsen gøres billigere i år? Find gode råd her"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*