Tag på forlænget weekend til Paris

barcelona el-prat

Det er let, at blive opslugt af hverdagens stres og jag, og mange mennesker glemmer i den forbindelse, at bruge de små pauser til, at genoplade batterierne. En måde, hvorpå man kan få fornyet sin energi, og vende frisk og styrket hjem, er at tage en forlænget weekend i Paris. Pointen her er, at man ikke behøver, at tage af sted i flere uger, men bare kan nøjes med, at tilbringe 3-4 dage i andre rammer end de vante.

Paris er her et oplagt valg, da det for det første ikke tager mange timer, hvis man vælger at flyve. Derudover har Paris så mange forskellige ting, at byde på, så man sikrer sig, at der er noget for enhver smag. Når man vælger, at tage sådan en forlænget weekend er det vigtigt, at man ikke planlægger for meget. Det vil medfører, at man igen bliver stresset over alle de ting man skal nå, og rejsen har derfor ikke den forventede effekt.

Dermed ikke sagt, at man skal komme til byen fuldstændigt uforberedt uden noget sted at bo, en flybillet hjem, eller ikke have nogen anelse om, hvad der er at se i byen. Man kan med fordel forberede én enkelt seværdighed per dag, og så bruge resten af dagen på lige præcis det, som man har lyst til.

Forslag til seværdigheder i Paris

Det er selvfølgelig ikke gratis, at rejse til Paris, og man skal derfor gerne have en smule overskud på bankbogen, hvis man vil rundt og se nogle af de seværdigheder, som Paris har at tilbyde. En af de helt store turistattraktioner, som Paris har at tilbyde er museet Louvre. Her finder man berømte mallerier og skulpturer, som har været med til at forme historien. Dette er dog også en af de aktiviteter på turen, hvor man skal have kortet op ad lommen, da det er en smule dyrt. Når vi allerede er ved seværdigheder i Paris, som man bare skal se, så kommer man ikke uden om Eiffeltårnet, som må siges, at være et af de helt store kendetegn ved Paris.

Her skal man ligeledes være forberedt på, at det kan være en smule omkostningsfuldt, hvis man vil op i tårnet, men det kan garanteres, at pengene er godt givet ud medmindre, at man lider af højdeskræk. Hvis du gerne vil se nogle ting, hvor du ikke nødvendigvis behøver, at grave så dybt i lommerne kan man vælge, at gå en tur lang Seinen, for derved at ende ved Notre Dame. Dette er en utrolig smuk kirke, med en lang historie, og er en af de første store byggerier i Paris. Derudover kan man vælge at nyde udsigten ud over hele Paris fra Sacre Coeur, som må siges, at være det smukkeste udsigtspunkt i Paris, og et utrolig flot bygningsværk.

Sådan gør du din tur til Paris billigst muligt

Selvom man ikke skal være nærig, når man tager afsted på en sådan tur, og man skal se de seværdigheder der er, så findes der samtidig steder, hvor du kan spare. Hvis du vælger at flyve, kan det være en god idé, at finde afgange og ankomster, der lægger på skæve tidspunkter. Dette vil som regel medfører, at billetpriserne er billigere. Når du endvidere skal finde noget at bo i, findes der gode og billigere alternativ til de dyre hoteller midt i Paris.

Her vil et forslag være, at finde noget der lægger lidt uden for Paris, og eventuelt leje sig ind hos private, der har et værelse til leje eller lignende, og så i stedet bruge de penge, som man spare på oplevelser.

Husk at kun Charles de Gaulle og Orly lufthavne ligger reelt tæt på Paris. De andre snyder (pas på med RyanAir til Paris..).

Be the first to comment on "Tag på forlænget weekend til Paris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*