Derfor skal du besøge Los Angeles i 2016

To smarte unge mennesker med solbriller

To smarte unge mennesker med solbrillerMed næsten fire millioner indbyggere er Los Angeles den næststørste by i USA. Efter New York er det sandsynligvis også det bedste rejsemål – derfor ser vi her nærmere på, hvorfor du skal besøge L.A. i 2016.

Godt vejr det meste af året

USA er et enormt land med flere forskellige vejrforhold alt efter, hvor man tager hen. Dog er det som regel varmt – eller om ikke andet tempereret – i Los Angeles, som ligger i den sydvestlige del af landet ud til Stillehavet.

Generelt er der rigtigt mange solskinstimer i Los Angeles, og gennemsnitstemperaturen ligger på mellem 14 og 25 grader hele året. Om sommeren kan det til tider blive ret varmt, men det er meget sjældent koldt om vinteren. Derfor kan man også besøge byen hvornår som helst uden at skulle frygte den form for kulde, som vi er vant til herhjemme. Dette gør L.A. til en oplagt destination, hvis man gerne vil væk fra kulden herhjemme i vintermånederne.

En negativ ting er der dog også at sige om Los Angeles’ klima – byen er voldsomt forurenet, og man kan tydeligt se en røgsky over byen, hvis man kommer højt nok op. Regn er der heller ikke helt vildt meget af, hvilket der ellers godt kunne være brug for fra tid til anden.

Mange attraktioner og oplevelser

Hvis du overnatter hos et centralt hotel i Los Angeles, er det aldrig svært at finde hen til de mange spændende attraktioner, som byen byder på. Den er kendt for sin store indflydelse indenfor filmens verden, og det er også primært indenfor medier, at der er ting, man bør se.

Eftersom Los Angeles er en relativt ny og moderne by, finder man ikke vildt mange gamle og historiske seværdigheder, men derimod typisk moderne attraktioner. For mange rejsendes vedkommende er det dog helt optimalt.

De fleste gode oplevelser, som man får i L.A., har enten noget med musik, film, kunst eller sport at gøre. Hvis man vil opleve fantastiske koncerter, kan man tage ind til Hollywood Bowl eller Nokia Theatre. Derudover har Los Angeles mange filmstudier, kunstmuseer og sportstadiums. Byen har både baseball-, fodbold-, ishockey- og basketballhold, så der er gode muligheder for sportsinteresserede.

Af naturlige attraktioner har byen rigtigt mange parker i omegnen, som man passende kan besøge. Griffith Park og Grand Park er gode eksempler.

Forlystelsesparker findes der naturligvis også. Universal Studios er ganske populært, og her kan man se adskillige film og tv-sets, men det koster dog også omkring 100 dollars at komme ind. Lidt uden for byen er der Disneyland Park Californien, som hvert år trækker flere millioner besøgende til.

Roadtrip

Det er en super god oplevelse at tage på roadtrip i USA, og her kan man passende starte eller slutte i Los Angeles, som er en af de allerbedste byer at leje bil i. Samtidig er byen omgivet af et godt vejnetværk, som gør, at man kan komme stort set hvor som helst hen i USA.

En populær rute blandt mange, som tager på roadtrip, er at kombinere Los Angeles med enten San Francisco eller Las Vegas, som begge ligger cirka et par timer væk og er lette at køre til. Man kan også begive sig ud på en lidt længere rute og køre til stater som Arizona, New Mexico og Texas (østpå) eller Oregon og Washington (nordpå), som alle byder på fremragende, men dog forskellige naturlige forhold. Mulighederne er mange – og det bedste er næsten altid at vælge ud fra sine egne præferencer.

Et optimalt rejsemål i 2016

Alt i alt må konklusionen være, at Los Angeles er en af de absolut bedste byer, man kan besøge lige nu. Sådan har det selvfølgelig været længe, men hvis du endnu ikke har oplevet L.A., er 2016 en god mulighed for at gøre det. Dette gælder selvfølgelig også, hvis man allerede har besøgt byen én eller flere gange. Der sker nemlig ofte noget nyt i Los Angeles, og desuden er det ikke en by, man sådan lige bliver træt af efter et enkelt besøg.

Be the first to comment on "Derfor skal du besøge Los Angeles i 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*