Her skal din fodboldrejse gå til i 2017/2018

Forslag til spændende fodboldrejser og opgør i 2017/2018.

De sidste kampe spilles, mesteren skal findes og nedryknings-kandidaterne skal også findes et sted i rækken. Sæsonen for fodboldåret 2016/2017 er snart ved at gå på hæld. Et år, der mange steder har været forbundet med en tæt kamp i toppen af ligaen. Her er der ikke tale om FCK’s fortsatte dominans i dansk fodbold, men primært de to sværvægterligaer i Europa – den engelske Premier League og den spanske La Liga. To ligaer, der i år har været uhyggeligt tætte i kampen om guldet. Derfor er der da også store forventninger til de to ligaer, der ligeledes er blandt danskernes foretrukne rejsemål, der det kommer til fodboldrejser.

For i takt med at danskerne har fået flere kanaler og flere kampe i TV, så er der kommet en større fankultur, hvor der er flere hold, der tiltrækker en stor skare af supportere til skærmen, når bolden sættes i spil. Intensiteten og niveauet er bare anderledes end den bedste danske række. Og i takt med at flere fans lokkes til skærmen, så lokkes ligeledes flere til de udenlandske stadions på fodboldrejser. Selvom kampen på fodboldrejsen ikke er alt, så skal man alligevel vælge med omhu.

Hvor skal fodboldrejsen gå hen?

Den forgange sæson har bragt mange overraskelser med sig – der iblandt nogle ting, der er værd at holde øje med i næste sæson.

Tottenham Hotspurs, der holder til i det nordlige London, har etableret sig som et ikke bare engelsk, men europæisk tophold. Selvom holdet floppede i CL-kvalifikationen, så er der noget stort under oprejsning. Christian Eriksen og resten af holdkammeraterne er del af en ret ung trup med en gennemsnitsalder omkring de 25 år. Og med etablerede topspillere som Harry Kane, Dele Alli, Hugo Lloris og Christian Eriksen selv på holdet bliver det utroligt spændende at se, om de kan holde niveauet i den næste sæson og vinde mesterskabet hjem. Endvidere skal de spille på deres nybyggede hjemmebane, der kan huse op mod 65.000 tilskuere. For enhver fan af engelsk fodbold er et besøg til Nordlondon derfor en anbefale værd.

  • Udvalgte fodboldrejser:
    Tottenham – Arsenal. Derbyet om Nordlondon er altid garant for underholdning i topklasse. Med eller uden Arsene Wenger som træner bliver det interessant at se, om Arsenal kan få håneretten tilbage overfor den tidligere lillebror.
    Tottenham – Chelsea. Endnu et Londonopgør. Tottenham var det eneste hold, der rigtigt kunne følge med suveræne Chelsea i denne sæson. Deres interne opgør bliver en styrkeprøve for begge hold – og derfor fed underholdning.

En anden klub, der har haft øjnene på sig i løbet af sæsonen – og som også vil få det i næste sæson – er storklubben Manchester United. En af verdens mest populære klubber har haft en svær sæson, hvor målene bare ikke har villet gå ind for klubben. Dette er kulmineret med en relativt skuffende sæson, hvor Champions League-pladserne har været uden for rækkevidde. Derfor bliver det spændende at se, om træner Jose Mourinho kan få sat sine stjerner i gang for alvor. For med de stjerner, der er på holdet – Pogba, Ibrahimovic, De Gea – så er en plads uden for top fem ikke acceptabelt to sæsoner i træk.

  • Udvalgte fodboldrejser:
    Man United – Liverpool. De to mest vindende klubber i engelsk fodbold har altid haft en voldsom rivalisering. Siden de to hold ikke har være suveræne i deres respektive turneringer, så har dette opgør fået en større betydning for de to fangrupper. En sejr på hjemmebane over modstanderen kan redde en ellers skuffende sæson. Forvent ekstra hårde tacklinger.
    Man United – Man City. Et opgør, der har fået mere opmærksomhed efter at City er begyndt at være en etableret storklub i Europa. Tidligere har det været en sidenote i Uniteds kalender, men nu er det blevet en næsten ligeså vigtigt opgør som Liverpool-kampen.

Der er med andre ord masser af destinationer af sætte kursen og din fodboldrejse mod i 2017/2018. Du kan bl.a. finde alle kommende kampe på latravel.dk/Fodboldrejser, der ifølge Magasinet Odense, var en særlig populær rejseform i rejsebranchen i 2016. Selvfølgelig er der ikke kun engelsk fodbold. Real Madrid er på vej til at blive mestre i Spanien, og FC Barcelona har vist svaghedstegn flere gange i løbet af sæsonen. Bliver det ved i næste sæson?

AS Monaco er blevet en ny darling i europæisk foldbold. Et mesterskab krydret med en semifinale i Champions League er mere end godkendt for en klub, der for få år siden rykkede op igen i den bedste franske række. Varer succesen mon ved i næste sæson?

Be the first to comment on "Her skal din fodboldrejse gå til i 2017/2018"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*