Hvad er et kviklån for noget?

Kommunikation er afgørende for et godt parforholdDet er helt afgørende at I er i stand til at kommunikere på en ordentlig måde.

Penge får hurtigt ben at gå på, det har vi alle sammen lært. Det er bare en ting der sker, når man er ude og shoppe. Man skal lige hav et par ting ekstra og før man ved at det, så har man brugt for mange penge. Men hvad gør man så, når man egentlig skulle have brug de penge på andre ting? Uanset hvad du har brugt pengene på, eller hvad de skulle have været brugt på, så er det sikkert at du kan få brug for hurtige penge.

Her kan et kviklån være løsningen. Men hvad er et kviklån egentlig for noget?

Kviklånet

Det ligger i ordet at et kviklån er noget, der går hurtigt. Der er fart på og tingene går stærkt, lige som vi unge mennesker kan lide det. Det siger sig selv at det er en låntype, som er skræddersyet til, at skulle ansøges om og udbetales i en fart, uden en masse dikkedarer og ballade. Pengene skal bare ind på kontoen i en rasende fart, så du kan komme til at bruge dem, uden at skulle vente i ugevis.

Der findes et hav at forskellige steder, hvor man kan optage kviklån og det kan gøres online eller via SMS, så man kan sågar sidde på toilettet og låne tusinde af kroner. Den nemme proces og korte behandlingstid gør det til en meget populær løsning. De mange forskellige udlånere kæmper en indædt kamp om kunderne, hvilket betyder, at priser varierer meget og derfor kan det god betale sig, at kigge lidt rundt, før man lægger sig fast på en udlåner.

Betingelserne

Der er en del ting, som man skal være meget opmærksom på når man optager et kviklån kontra et almindeligt banklån. F.eks. er renterne meget højere, hvilket ses med den tårnhøje ÅOP. Dette er fordi, at lånene oftest løber over så kort en periode, at udlånere skal have høje renter for at tjene noget på det. Det er i og for sig fair nok, da det jo er en forretning. Det gør dog bare, at man som låner skal være meget opmærksom på, at man overholder betingelserne, ellers kan renterne tage overhånd og det kan blive en meget kostelig affære.

Der er typisk også et oprettelsesgebyr, som tilføjes til det skyldige beløb. Dette beløb betaler du også renter af, så du skal huske dette, når du udregner dine samlede omkostninger ved kviklånet.

Nemt og hurtigt

Som sagt er kviklån en af de måder du hurtigt og nemt kan få penge mellem hænderne. Har du en fast indkomst er du over 18 år er det muligt for dig at tage et kviklån. Kviklån kan ses som en måde, at vælge sin frihed her og nu, og selvfølge betale tilbage senere. Da et kviklån lån er så nemt og hurtig, skal man selvfølge også passe på med at gøre noget alt for impulsivt. Kviklån er en af de ting, hvor man let kan bide sig selv i halen, når man skal betale af på det igen.

Fordele ved et kviklån

Udover at det går hurtigt, så er et kviklån også en måde at låne penge på, hvis banken har sagt nej. Det er jo snarere reglen end undtagelsen, at banken nægter at låne penge ud. Det er bare ærgerligt, hvis man virkelig står og har akut brug for hurtige penge. Kviklånet kan optages uanset hvad din økonomiske situation er og endda, hvis du står i RKI. Dette anbefales dog ikke, så tag det ikke som et carte blanche til at låne løs.

Har du økonomiske vanskeligheder, så søg professionel hjælp, så du kan få et overblik og styr på økonomien igen. Det er næsten altid en bedre løsning end ny gæld.

 

Be the first to comment on "Hvad er et kviklån for noget?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*