Fire gode råd til at vælge det rigtige puslebord

Fire råd til det gode puslebord

Det er vigtigt for en mor, der venter sig, at huske at skrive et puslebord på sin liste over ting, der skal indkøbes, før baby kommer til verden. De ideelle pusleborde har som minimum en blød måtte, som baby kan ligge på. Bordene kan ligeledes komme med skabsplads og reoler, hvor du kan opbevare forskelligt pusleudstyr så som vaskeklude, bleer, babypulver og andet.

Du har måske svært ved at bestemme dig for, hvilket puslebord du skal vælge. For at gøre det nemmere for dig at vælge, skal du huske på nogle af de funktioner, som du gerne vil have, at dit puslebord skal besidde. Du bør også overveje dit budget, før du går ud og køber dit puslebord – dette kan gøre købet meget lettere. I denne artikel vil vi give dig en ide om, hvad du bør kigge efter i et godt skiftebord til babyer.

Tips til at finde det bedste puslebord

Hvis du har planer om at købe et puslebord til baby, er det en god ide, hvis du fokuserer på nogle af de aspekter ved bordet, som er vigtigst for dig. For langt de fleste folk er dette bordets kvalitet, dets materialer, bordets pris samt eventuelt tilbehør. Vi giver i det følgende en række konkrete tips – og du kan altid få flere tips til dit nye puslebord hér.

1. Puslebordets kvalitet – køb et bord med puslemåtte

En ting som de fleste forældre kigger efter i et godt puslebord er, om bordet kommer med en skiftemåtte eller pude, som baby kan ligge komfortabelt på. Måtter giver nemlig støtte til dit barn og gør det mere behageligt at få skiftet ble. Nogle puslemåtter er vandtætte, hvilket er et klart must af hygiejniske årsager. Dette gør nemlig bordet meget nemmere at rengøre. En anden fordel ved at få et puslebord med pude eller måtte er, at puden også beskytter baby mod det hårde underlag. Endelig beskytter en måtte selve puslebordet, så det holder sig pænt i længere tid.

2. Bordets materialer

Gode råd når du skal købe et puslebordPuslebordene er også lavet af forskellige typer materialer og kommer således i både plastikmodeller og udgaver af træ. Den mest populære type er dog den, der er lavet af træ. Træ er meget holdbart og et skiftebord fremstillet i træ vidner om et godt kvalitetsbord. Nogle dyrere pusleborde kommer endda fremstillet af mahogni, og man må nok sige, at et sådant puslebord er både funktionelt og i særdeleshed æstetisk!

3. Skifteborde er ikke dyre, men billige!

Et godt babybord er et, der imødekommer alle de krav, du måtte have til bordet, men som også er til at betale. Generelt er prisen på pusleborde overkommelig, og du kan få et godt bord, der dækker alle dine behov til under 1500 kr. Dette er godt nyt, da puslebordet er meget vigtigt at have, når du skal skifte ble, fordi det skåner din krop og din ryg. En anden ting, der kan være værd at holde sig for øje, er, at du vil kunne sælge bordet videre eller give det til andre i familien, som også kan få glæde af det, når din baby ikke har brug for ble længere.

4. Kan du bruge puslebordet, når baby ikke længere bruger ble?

Skifteborde kommer typisk med ekstra skabsplads og hyldeplads, hvilket er en af de ting ved bordene, der gør dem så funktionelle. På mange måder er købet af et puslebord ligesom at købe et skuffesæt til dit barns værelse. Det er vigtigt at huske på, at din baby vokser hurtigt op, så hvis ikke du vælger at sælge dit puslebord videre, så kan det være en stor fordel, hvis du kan bruge bordet som en kommode på børneværelset efterfølgende! En puslekommode med skuffer kan således bruges af dit barn som et møbel til at holde hans eller hendes ting organiseret.

Der er nogle forældre, der foretrækker at købe et puslebord af rigtig god kvalitet, selvom det koster dem meget mere end et bord i dårligere design eller kvalitet. De ved nemlig, at bordet stadig vil kunne bruges i fremtiden som en kommode eller lille reolsystem, når baby ikke længere har brug for at få skiftet ble! God fornøjelse!

Be the first to comment on "Fire gode råd til at vælge det rigtige puslebord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*