Fest på tegnebrættet? Slip for besvær med mad til døren

Har du en forestående fest, fødselsdag eller måske en konfirmation, er maden noget af det vigtigste. Uden mad og drikke dur helten som bekendt ikke. Så forbered dig godt med mad til fest i høj kvalitet, der bliver leveret lige til døren.

Der er mange måder at arrangere catering på, når du skal holde fest. Det kommer helt an på, om du har lagt dig fast på et tema. Skal det være dansk-inspireret, fransk eller måske orientalsk? Der er mange muligheder. Hvorfor lade dig begrænse?

Når det kommer til mad ud af huset, er der i dag rigtigt mange spændende muligheder. Du har mulighed for at kombinere flere typer madlavning på fornem vis, men det er langt fra alle gæster, der kan lide det samme. Så sørg for, at du har noget til enhver smag, hvis du vælger at gå i den retning.

Ellers kan du naturligvis også holde det stilrent – altså ét køkken. Måske det danske. Det gør det også nemmere i forhold til pynt og indretning. Du kan endda få maden leveret lige til døren, så du slipper for transporten.

Slip for besvær med catering i høj kvalitet

Når du får gæster, handler det om at være en god vært. Din tilstedeværelse giver alle en bedre oplevelse. Derfor kan du gøre dit til, at du er nærværende. I stedet for selv at kreere en menu til dine gæster kan du bestille mad udefra. Mad til fest behøver ikke at være hjemmelavet – det kan sagtens være catering.

Udbuddet inden for catering er stort, hvilket har højnet kvaliteten. Du kan derfor med ro i sindet bestille mad til din fest, som bliver leveret. Du kan med andre ord slippe for det store besvær, som det ofte er at holde fest. Eftersom maden er et omdrejningspunkt, er det nemlig alfa og omega, at menuen sidder lige i skabet.

Du kan få hjælp af dit cateringfirma til at sammensætte en perfekt menu, og du kan sågar også få dem til at tage højde for eventuelle allergener. En fest bliver først rigtig god, når folk hygger sig og har fået noget godt i maven. Så vær en god vært. Vær godt forberedt. Så bliver din fest et sikkert hit hos alle.

Skab den perfekte fest med fokus på dine gæster

Selvom det måske er dig, der har fødselsdag, handler det om dine gæster. Du inviterer til bords. Du har dækket pænt op. Lavet bordplan. Tager du udgangspunkt i dine gæster og deres behov, kommer du nemt i kridthuset. Tænk på, hvad de kan lide og ikke lide, når du bestiller mad til fest. Det behøver ikke altid at være den forkromede menu. Bare du har gjort dig nogle tanker om, hvordan du giver dine gæster en god fest.

Er du på helt bar bund i forhold til maden? Det kunne fx være mexikansk, thai, amerikansk (burger), italiensk eller japansk (sushi). Husk at bestille rigeligt. Det dur ikke, at dine gæster går sultne fra bordet. Og så skal du selvfølgelig også sørge for, at der er rigeligt med drikkevarer.

Alt efter, hvilken type fest der er tale om, kan der være øl, vand, vin og måske lidt spiritus. Du sætter selv stemningen og danner rammerne for din fest. Gør den mindeværdig, og sørg for, at den tæller. Det skal være den fest, folk husker på grund at den lækre mad.

En god idé er også, at du lægger et budget, før du begynder at søge efter catering på nettet. Det fås i alle prisklasser og kommer i en bred vifte af typer. Så bliv klog på, hvad du vil have, før du går i gang.

Be the first to comment on "Fest på tegnebrættet? Slip for besvær med mad til døren"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*