Sådan finder man det helt rigtige look til julefrokost og nytårsaften

Kvinde foran lystbådhavn iklædt sort maxikjole

Tiden nærmer sig, hvor julefrokoster og andre festlige begivenheder stå i kø. Mange mennesker skal hvert år til minimum en julefrokost, og nogle skal endda til flere. Det gælder også for langt de fleste, at de fejrer nytårsaften på den ene eller den anden måde. Når man fejrer nytårsaften, så fejrer man både det år som er gået og byder det nye velkommen. Mange vælger at gøre dette med champagne, lækker mad og fyrværkeri. Sådanne festlige begivenheder kræver naturligvis også et outfit lidt udover det sædvanlige. Hvordan man vælger at klæde sig til både julefrokoster og nytårsaften.

Kvinde foran lystbådhavn iklædt sort maxikjoleDer er naturligvis forskellige moder, alt efter om man er barn eller voksen. Der er også både outfits til mænd og kvinder, og man skal blot finde det helt rigtige (se eksempler her). Denne artikel vil dog fokusere på specifikke modetips til kvinder i forbindelse med ovenstående begivenheder. Man kan naturligvis også bruge de forskellige looks til andre fester, hvis man har lyst til dette. Der vil dog være vægt på den specifikke begivenhed, og man kan derfor opleve at looket er lidt for festligt til mere afslappede anledninger.

Det perfekte look til nytårsaften

De fleste mennesker forbinder nytårsaften med fest og farver, og mange kvinder ønsker at deres påklædning skal udstråle dette. Det første look vil også være herefter, og der vil være fokus på stærke farver. Den første anbefaling er således en glimmerkjole. Disse kommer i mange forskellige modeller. Mest populær er den helt tætsiddende model, som fremhæver de smukke kvindelige former. Man kan også få kjoler med mere vidde, som giver et super frisk look. Man kan også selv vælge om man ønsker glimmerkjolen i en traditionel guld eller sølv, eller om man ønsker en særlig farve. De fleste modeller fås i mange forskellige farver.

Vælger man at gå med glimmerkjolen nytårsaften, så kan man sammensætte denne med to forskellige typer sko. Den mest klassiske løsning er en stilet i den ene eller den anden udformning. Til en glimmerkjole vil det typisk være flot med et par nedtonede sorte stilletter, som giver plads til kjolens udstråling. Er man ikke til stilletter, så kan man med fordel sammensætte begge typer kjole med et par fede sneakers. Disse sko giver et mere afslappet look, som er super moderne. De to sko giver meget forskellige udtryk, og man bør gøre op med sig selv, hvad man ønsker at udstråle.

Sådan finder man tøj til julefrokosten

Er det derimod en julefrokost, som man skal klædes på til, så gælder lidt andre regler. Her vil der være mange forskellige bud på, hvordan man finder det helt rigtige look. Dog er der en kjole, som man ikke kan komme udenom i overvejelserne. Kjolen har i mange år gået under navnet ”den lille sorte”, og dette dækker over alle små, tætsiddende cocktailkjoler. En sådan kjole går man aldrig galt i byen med, da den er både lækker og simpel på samme tid. Denne kjole giver rig mulighed for at tage et par farvestrålende stilletter på og nogle store bemærkelsesværdige smykker.

Er man ikke til tætsiddende kjoler, så er det også meget moderne at vælge bukser i stedet for kjole. Et par stramme jeans kan kombineres med et hav af lækre toppe, som giver den helt rette udstråling. Man kan eksempelvis vælge en skjorte med et print på, som giver lidt liv til looket. Man kan med fordel kombinere jeans med et par høje stilletter, som giver looket lidt kant og et mere feminint udtryk. Man kan både vælge klassiske jeans og sorte. I disse tider dikterer moden meget højtaljede modeller.

Be the first to comment on "Sådan finder man det helt rigtige look til julefrokost og nytårsaften"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*