Den rigtige madras kan hjælpe dig af med rygproblemer

madras

Madrasser der passer til enhver krop. Der er ikke noget værre end at vågne op om morgenen, og have ondt I ryggen, fordi din seng ikke passer til dig.

Madrasser kan fås I mange forskellige tykkelser, størrelser og kvalitet. Hårdheden af fjedrene I madrassen afgør hvor hårdt madrassen er at ligge på. Det er en rigtig god idé at søge hjælp og rådgivning når du skal til at købe ny seng eller en ny madras. Der er ikke nogen der kan lide at få ødelagt deres nattesøvn på grund af en dårlig madras som enten er alt for blød eller hård.

Mange steder kan du få dem specialsyet til netop de mål der passer dig, så du kan få din drømmeseng. Der findes mange typer af madrasser som kan tilpasses dit behov. Uanset om det skal være en traditionel boxmadras, skummadras, springmadras eller noget helt andet.

Det er nødvendigt med en ordentlig madras så du kan få en god og komfortabel nat uden at vågne op med rygproblemer.

Inde i madrassen kan der være memory foam, latex, skum, koldskum og en masse typer af fjedre som kan give dig den bedste nattesøvn. Mange madrasser kan laves så de passer til netop dit soveværelse, uanset om du bor i et lille kælderværelse, eller en penthouse med havudsigt.

Din seng er vigtig for dit helbred, og ikke kun din søvn. Hvis du ikke har den en madras som er tilpasset din krop og dine behov kan få problemer. Det kan både være problemer med ryggen og nakken, men i det lange løb kan det evt. føre til migræne eller skæv ryg.

Topmadrasser kan puste nyt liv I din gamle madras

Hvis din madras trænger til nyt liv, kan du investere I en af de mange topmadrasser eller rullemadrasser som tilbydes. Mange springmadrasser og boxmadrasser har tendens til at blive blødere med tiden, fordi deres fjeder bliver for løs. Dette kan du rette op på ved at købe en topmadras som passer lige til dine behov.

De findes I mindst lige så mange størrelser, tykkelser og former som traditionelle madrassser, men koster kun en brøkdel af prisen. De er lette at have med at gøre, da de kan rules sammen til næsten ingen plads.

Topmadrasserne kan derfor udskiftes efter behov. Hvis du har brug for en nattesøvn hvor du bare kan sove længe og falde I en dyb søvn, er en ekstra høj og blød topmadras måske bedst for dig. Hvis du har stive led kan det være en god idé med en noget hårdere topmadras, da den giver ekstra støtte til rygsøjlen.

Topmadrasser beskytter samtidig din springmadras eller boxmadras’s levetid, da den beskytter mod fugt og slid. På denne made bliver faconen også bevaret.

Topmadrasser kan være fyldt med alle mulige forskellige slags dun eller skum. Skum er at foretrække, da det giver et mere stabilt underlag for dig og din ryg. Ved at vælge den rigtige madras og topmadras er du sikret en sikker nattesøvn og et godt helbred mange år frem.

Hvis din madras har en speciel form eller er specialsyet kan du også godt få din topmadras syet til de samme mål. Da fyldet i dem er så let at have med at gøre, kan det formes som det passer dig, og fyldes i som du har lyst. Nogen vælger endda at have flere topmadrasser, så de kan skifte ud når årstiderne skifter. Noget fyld holder nemlig bedre på varmen end andet fyld, og andet ventilerer bedre – en rigtig god investering til de varme sommernætter

Be the first to comment on "Den rigtige madras kan hjælpe dig af med rygproblemer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*