Faux Fur jakker

Pelskrave

Put on some fur!

Det er in i år at pryde sig selv i de lækreste pelse, men bare rolig det er de falske pelse af slagsen. Faux Fur Jakke er det seneste hits og de er til at finde alle her, der og alle vegne. Hvis man ikke er den store tilhænger af pelsindustrien, men alligevel må indrømme, at de ser ret så lækre ud, så er det et fantastisk alternativ med en Faux-udgave.

PelskraveDer er mange større fashion-brands og mange high-street brands som specialiserer sig i at lave Faux Fur-jakker, som er behagelige at have på og er i de lækreste kvaliteter. Det bedste ved Faux-Fur er, at de er dejlig lette at passe og pleje. Der er intet besværligt ved dem og samtidig kan du få dem i regnbuens farver. De fleste Faux-Furs ser også ufattelig ægte ud, men i stedet for de ”almindelige” pelsfarver, så findes der et utal af farver – pink, rosa, forest green og mørkeblå er bare et udsnit af det, som du kan vælge, når du er på udkig efter en ny jakke. Det er super trendy at vælge en Faux-fur, som komplimentere din hudfarve og som passer til din stil.

Lenghts – lots of lenghts.

Det er vigtigt at vælge en ”pels”-jakke i den rette længde. En kort udgave er især god til bukser, mens også til kjoler har en markeret talje. Det gode ved de korte er, at man får en god fornemmelse af det ”puffede” og ”pelsen” bliver i den grad markeret, da der er meget ”pels” på kort plads. Her kan man især gå hen og vælge en vild farve, da det ikke bliver alt for voldsomt med farver som fuchsia og forest green. I øvrigt passer denne model fantastisk til både heels og et par langskaftede støvler – med eller uden hæl.

En medium udgave er god til jumpsuits, playsuits, kjoler og nederdele. Den skærer omkring midt på låret, samtidig med at den virker bedre som en vinterjakke. Længden er især god til miniskirts, da den dækker det meste af det og skærer det helt rigtige sted. Den passer godt til at have et par chunky støvler og en god cross-bag. Her kan du stadig vælge en crazy-colour, men en basisfarve klæder også enhver.

En lang udgave er uden tvivl det bedste til kjoler og nederdele. Når jakken er lukket er der intet der stikker ud eller giver en forkert deling. Det ser super chic ud, og alle dine looks bliver automatisk mere elegante. Du kan vælge et par fede ankelstøvler, en herresko eller et par stiletter – så du rigtig kan skjule din smukke kjole, som du selvfølgelig har på under. Det ser absolut fantastisk ud til alle slags brug, men virker især ekstra elegant og klassisk til pænere brug, da længden på Faux-Fur jakken automatisk giver et eksklusivt look.
Her kan det være en god ide at vælge en basisfarve, da de vildere farver godt kan virke voldsomt, når jakken har den længde. Hvis man vælger en ”vild” farve, skal man sørge for at det er i de mørkere toner, såsom bordeauxrød eller tan.

It’s only a choice.

Det er bare op til dig, hvilken Faux-Fur som skal hænge i dit skab. Det er alt efter personlig stil, hvor stor brug den bliver udsat for og hvad den skal bruges til. Der findes mange jakker og der kommer konstant flere i alle prisklasser og designs. Vælg en jakke alt efter, hvad der passer dig og dine behov. Dog skal man tænke sig om også i hensyn til farverne; de vildere farver er gode som High-street-udgaver, imens de dyrere er bedst i basisfarver.

Du kan læse meget mere om aktuel mode på modetilpiger.dk.

Be the first to comment on "Faux Fur jakker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*