Must-haves til sommergarderoben

sommergarderobe

Forårets symbolske markering af overgangen fra vinter til sommer er den perfekte undskyldning for at give garderoben en ordentlig omgang. Efterhånden som dagene bliver længere, og temperaturerne stiger, er det helt naturligt at lægge de varme trøjer, støvler og vinterjakker til side til fordel for shorts, lette bluser og lettere fodtøj. Men derudover er det også en god undskyldning for at investere i noget nyt tøj, som får dig til at føle dig oplagt og tilpas til sommerens mange arrangementer. Ferier, fester og andre anledninger kalder næsten på en ny garderobe helt af sig selv. Mode og trends skifter hele tiden, og det er ikke sikkert, at du synes, at dit tøj fra sidste år er lige så fedt nu. Så med andre ord, er foråret en god undskyld for at investere i lidt ny tøj, og hvis du mangler lidt inspiration, så er du heldig. Her er her nemlig samlet et par must haves, der passer perfekt ind i din forårs- og sommergarderobe.

Sommerkjoler

Foråret og sommeren er i de flestes tilfælde ensbetydende med en helt masse festlige lejligheder. Foråret er altid tidspunkt for en masse konfirmationer, og sommeren er altid tidspunkt for en masse bryllupper. Men ud over disse formelle lejligheder, bliver der også gerne holdt både vejfester, firmafester, grillfester og så videre. Foruden disse arrangementer skal du måske på ferie til udlandet, i sommerhus og bruge sommerferien på en masse kvalitetstid med familie og venner. Med andre ord er der rigtig mange arrangementer om sommeren, og især til de mere formelle af slagsen, er der ikke noget, der passer bedre end en smuk sommerkjole. En sommerkjole er perfekt, fordi den både er bekvem at have på i varmen, stilet og passer til forårets og sommerens farver. Sommerkjolen behøver ikke at være blomstret eller farverig, men kan sagtens holdes i mere subtile farver, uden at det gør noget. Sommerkjoler kan desuden kombineres med et par leggings og bruges et godt stykke ind i efteråret også. Derfor er det en god investering, som du er sikker på at få brugt.

Jeans

Desværre er sommeren ikke altid lutter lagkage i Danmark. Der er også koldere dage og dage med regnvejr, og man kan jo ikke rende rundt i en sommerkjole hele tiden. Til det er der en anden god løsning, som også passer godt til de mere formelle anledninger. Du kan nemlig med fordel skifte kjolen ud med et par stramme jeans og kombinere det med en let sommerbluse og et par højhælede sko eller et par friske sneakers. Find eventuelt en model, hvor benene stumper. Jeans er gode, fordi de ikke er alt for varme, og de kan kombineres med en bluse, hvor du kan trække en jakke eller trøje over, når det bliver for koldt. Jeans er gode til både havefester og til møder på jobbet og er derfor et must have i sommergarderoben, som de fleste desværre overser. Har du problemer med at finde den rette jeans model, så kan du nemt finde et par fra Mos Mosh. Mærket laver jeans i flere farver, og Mos Mosh jeans er kendt for at have en rigtig god og behagelig pasform. Mos Mosh er et trendy og moderne, dansk mærke, der bedst beskrives som feminin elegance med lidt kant. Du kan desuden finde Mos Mosh kjoler, der både kan gå til de formelle og uformelle anledninger. Mos Mosh er blevet så populært, at det er at finde i mange stormagasiner, men kan med fordel shoppes på nettet.

Be the first to comment on "Must-haves til sommergarderoben"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*