Hvad gør senior dating så specielt?

Læsebriller med brilleglas

Helt konkret er det meget svært at definere, hvad det egentlig er der gør, at så mange ældre er begyndt bruge nettet til at date på. Ikke desto mindre er det en spændende tendens, alt det her med senior dating. Derfor er det også noget, som jeg føler er ganske sjovt at tage op i dette indlæg. Jeg håber derfor meget på, at du vil finde det bare en anelse interessant, at overvære min lille monolog.

Jeg tænker nemlig meget over, om det måske kunne være på grund af den stigende interesse for internettet generelt, at så mange ældre mennesker har valgt at give deres bud på en profil på en eller flere af de mange spændende datingsider. Hvis du selv er lidt ældre end gennemsnittet, er du i øvrigt meget velkommen til, at ligge en kommentar, så vi måske kan få denne gåde løst i en lidt højere grad.

Jeg tror:

Helt konkret tror jeg, at den generelle stigning i ældre på nettet og tendensen omkring, at ældre bare gerne vil være med i det helt nye. Den må og skal simpelthen have været med til at gøre, at det bare er blevet en hel del mere interessant at kigge sig omkring på de mange spændende datingsider vi finder på nettet.

Dette har så resulteret i, at rigtigt mange har meldt sig til disse sider. En eller anden gut, har så som så meget andet spottet, at rigtigt mange ældre pludseligt er blevet en del af de mere gængse sider. Han har så valgt at oprette en side med fokus på de gamle folk i landet. Denne har fået kæmpe succes, hvorefter det er eksploderet med nye datingsider for seniorer overalt.

Antallet af sider er godt nok ikke meget højere end en håndfuld, men i forhold til, hvor mange tusinde brugere de efterhånden har, synes jeg egentlig det er gasnke godt klaret. Det er da i hvert fald ikke alle og enhver der kan påstå at have mange tusinde brugere over de 50 år, der rent faktisk er aktive hvor de befinder sig.

Der hvor det bliver sjovt

Jeg har personligt kigget lidt ind på nogle af de efterhånden mange datingsider for seniorer og har ganske hurtigt måtte konkludere, at en hel del af dem rent faktisk ikke er så fokuserede på det med at date. I hvert fald ikke i en traditionel kærlighedsfyldt forstand. I mange tilfælde er det således lidt af en kaffeklub, hvor nogle ældre mennesker mødes og gør det de nu engang er bedst til – at pludre og hygge sig over en god kop kaffe.

På siderne finder man dog også et meget bredt udvalg af profiler, som hver især har nogle ting de går op i. Således skal jeg på ingen måde sige, at det er kedeligt at være en del af disse dating sider, for det er det absolut ikke.

Der bliver inviteret til rigtigt mange sjove begivenheder og rejser og det virker generelt til, at siderne bliver brugt til at skabe en masse nye venner og kontakter. Og i bund og grund er dette jo også, hvad formålet i første omgang måtte have været med siderne.

Så er du oppe i alderen eller kender du en der er, som godt kunne bruge lidt ekstra venner og noget at give sig til i hverdagen? Så er det måske en ganske fornuftig idé at henvise dem til en af disse datingsider. På den måde kan du hjælpe en god ven eller bekendt godt i gang igen, med at finde nogle ultraspændende mennesker at kommunikere med. Der er ikke ret mange der nyder at være helt alene alt for længe af gangen. Så et lille spark bag i, kan i mange tilfælde være den bedste løsning. Rigtig god fornøjelse med senior dating på nettet!

Be the first to comment on "Hvad gør senior dating så specielt?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*