Lad dig inspirere af disse foredrag

sea-2561397-12801

public-speaking-3926344-12801Kilde: Pixabay

Danmark er fødested og hjem for en række store personligheder. Disse personligheder har på den ene eller anden måde levet et interessant liv, hvor de har gjort sig bemærket i den ene eller anden sammenhæng. Sådanne historier og præstationer kan være interessant at høre nærmere om, og heldigvis er der da rig mulighed for det. Flere store danske personligheder holder nemlig løbende foredrag. Her er nogle af de foredragsholdere, du med fordel kan afsætte en time eller to til.

Stik til søs med Beha-familien i disse foredrag

Du har muligvis siddet klinget til Tv-skærmen, når Beha-familien har inviteret en tur med ombord på Havana-båden og fundet vej mod fjerne kyster. Dokumentarserien, der har været vist på TV2, har haft tryllebundet det meste af Danmark og hevet seertallene i top uge efter uge. Familien Beha har da også meget godt at byde på – både i form af deres spændende historier om jordsejlads og verdens fjerntliggende kroge samt i form af deres karismatiske ydre og varme personligheder. Et foredrag med Mikkel Beha Erichsen eller sønnen Emil Midé Erichsen giver dig mulighed for endnu en gang at komme i selskab med Beha-familien. Disse foredrag finder sted løbende flere steder i Danmark, hvorom du ofte kan finde Beha-foredrag i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Mikkel og Emil beretter begge om livet til søs og om verdens spændende destinationer – og det gøres på en autentisk og humoristisk måde, der for alvor formår at gribe publikum.

 

sea-2561397-12801Kilde: Pixabay

Stort dansk fodboldikon indtager talerstolen

Danmark har opfostret en række dygtige talenter i fodboldens verden gennem tiden. En af dem er målmand Kasper Schmeichel, der er søn af et andet stort dansk fodboldtalent; Peter Schmeichel. Ud over sin karriere for det danske A-landshold spiller Kasper Schmeichel for den engelske storklub Leicester, som ifølge fodbold betting fra bet365 og odds på 51.00 lige nu ligger på en sjetteplads til at vinde Premier League. Således gemmer Kasper Schmeichel på en stor, spændende karriere, der helt sikkert kan være interessant at høre mere om. Det er nu blevet en mulighed, eftersom at High Performance Institut har shanghajet talentet til at være deres nye foredragsholder. I sine foredrag vil Kasper Schmeichel blandt andet tale om motivation, engagement, passion og ledelse. Her vil han i sine fortællinger tage udgangspunkt i egne personlige erfaringer fra fodboldens verden.

Oplev lykke med multitalentet Hella Joof

‘Bullerfnis’, ‘Det brune punktum’, ‘All Inclusive’ og ‘Happy Ending’ – det er blot nogle af de mange succesfulde projekter, vi kender Hella Joof fra. Fra skuespiller og musiker til instruktør og forfatter; Hella Joof kan i sandhed det hele, og måske endda mere til. Den store kvindelige danske profil har en lang og imponerende karriere bag sig, der bugner af succesfulde projekter. For tiden og godt ind i fremtiden er hun aktuel med en stribe medrivende foredrag, som handler om et emne, de fleste af os nok gerne vil mestre; nemlig lykke. I disse foredrag tager Hella Joof udgangspunkt i sin velskrevne bestsellerbog om ‘Papmachéreglen’. Her giver hun sine ti bud på, hvordan vi bliver (mere) lykkelige. De lykkebringende foredrag kan opleves på flere lokaliteter rundt om i Danmark.

Der er altså rigeligt at tage fat på, hvis du er klar til at afsætte en time eller to til et interessant og medrivende foredrag. Foredrag har til opgave at inspirere og måske endda styre os i nye retninger – og den opgave må det siges, at alle nævnte foredrag løser til UG+. Her kan du for alvor lære noget af dem, der har stor erfaring fra feltet – og det gælder uanset, hvilket felt vi taler om.

Be the first to comment on "Lad dig inspirere af disse foredrag"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*