Conte vil have mere tid

Antonio-Conte-Soccer-Coach-e1475707230731[1]

Det er ikke længe siden, at forhenværende landstræner for Italien, Antonio Conte, ankom til Stanford Bridge for at overtage posten som manager for Chelsea.

Efter Premier League sæsonen 2016/17’s start, er det gået middelmådigt for The Blues, der har spillet uafgjort mod Swansea, samt tabt til Liverpool og senest Arsenal lørdags (3-0).

Faktisk har Chelsea kun optjent 10 point i 6 kampe indtil videre, og er i øjeblikket placeret i den midterste del af Premier League tabellen. Ved slutningen af 2015/16 sæsonen endte truppen på 10. plads.

Nogle er begyndt at spørge sig selv, om London holdet allerede er på vej i samme retning, som det gik i forrige sæson, da Jose Mourinho var på trænerbænken. Som det ser ud nu ifølge online betting tips, har Chelsea odds 26.00 for at vinde Premier League i år.

Samtidig er nogle skeptiske over for, om Antonio Conte er den rette træner for Chelsea og holdets spillestil, som ikke helt stemmer overens med den taktiske mentalitet, italieneren besidder.

En del af Chelseas spillere, heriblandt David Luiz, har dog over for pressen rost Conte og det arbejde, han lægger i at træne holdet.

Spanske Cesc Fabregas er endnu en spiller, der har rost Contes indsats på Stanford Bridge – også selvom midtbanespilleren ikke har udsigt til meget spilletid.

”Han er en god træner med en speciel filosofi. Vi kan alle godt lide ham. Han snakker meget. Han vil have, midtbanespillerne er komplette og fysisk stærke,” udtaler Fabregas ifølge Sky Sports.

”Min træner fortjener respekt, for jeg ved at han vil vinde, og hvis han ikke bruger mig er der altid en grund. Men jeg gør mit bedste for at overbevise Conte og sikre, at jeg kan blive her,” tilføjer spanieren.

Da Antonio Conte er kendt for at bruge 3-5-2 holdopstillingen, som man har kunnet se både da han trænede Juventus og Italien. Indtil videre har han i Chelsea brugt opstillingerne 4-2-3-1 eller 4-3-3.

Men en holdopstilling kan i sig selv ikke være nøglen til succes. Conte må med tiden finde ud af, hvad der virker bedst for Chelsea.

Spørger man Conte selv, mener han blot, at han har brug for mere tid til at tilpasse sig sin nye klub. Han frygter ikke at blive fyret, men er derimod sikker på, at der snart kommer til at ske forbedringer, i særdeleshed hvad angår defensiven.

”Det er normalt, at man har brug for tid, når man begynder på et nyt hold og kommer med nye idéer og metoder til fodbold. Men jeg er sikker på det her, og stoler på arbejdet. Vi kan forbedre os meget,” udtaler Antonio Conte ifølge BBC Sport.

”Når vi lader et mål gå ind, er det hele holdets skyld og ikke kun forsvarets. Det betyder at vi må samarbejde for at forbedre den defensive situation. Problemet var der allerede i sidste sæson. Vi skal arbejde meget på det, for hvis det skal være et godt mesterskab, må man ikke lade så mange mål gå ind,” tilføjer den 47-årige træner, der er født og opvokset i Lecce i Syditalien.

Be the first to comment on "Conte vil have mere tid"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*