Få det maksimale ud af din e-cigaret

forskellige-typer-e-juice-til-elektiske-cigaretter

e-cigaret-med-masser-af-roeg Flere og flere rygere vælger at gå over til e-cigaretter. Dette er en rigtig positiv udvikling, da der ikke er nogen tvivl om, at det forholdsvis er meget mindre skadeligt at ryge de elektroniske cigaretter i forhold til de almindelige cigaretter. Der er nemlig ikke meget, der kan betegnes at være så skadeligt, som de almindelige cigaretter er. Men hvis man er gået over til den elektriske cigaret, og man gerne vil have det optimale ud af den, så er der flere forskellige ting, som man kan gøre. Og det er altså bare med at prøve det af, for det kan give en tand ekstra, så man får en rigtig god oplevelse.

Det første man kan gøre er at prøve forskellige slags e-juice. E-juice er den væske, som man fylder den elektriske cigaret op med. Det er den, der giver dampen og smagen, og der findes et utal af forskellige smagsvarianter. Der findes eksempelvis rigtig mange forskellige slags frugtsmag, som der er rigtig mange, der er glade for. Derudover findes der også forskellige slags smag, som er ovre i noget mint/menthol, og de er også meget populære blandt damperne. Det handler om at få prøvet de forskellige varianter, for til sidst finder man selvfølgelig frem til, hvilke man bedst kan lide, og det giver bare en bedre oplevelse, end hvis man kun har prøvet tre eller fire slags, og så bare nøjes med én af dem.

Et friskt pust

Det, som rigtig mange godt kan lide ved en elektronisk cigaret er, at der er så mange forskellige smagsvarianter, og at de fleste smager rigtig godt. De giver lige sådan et friskt pust i forhold til de almindelige cigaretter, som typisk kan give en lidt ”tung” smag i munden. Det er bestemt ikke alle, der er så vilde med smagen, som de tobak giver, og her er det oplagt at prøve sig frem og finde den aroma, som man bedst kan lide. Man får altså bare mere ud af sin e-cigaret, når man finder frem til tre eller fire varianter, som man rigtig godt kan lide.

En anden ting, som man kan gøre for at få det maksimale ud af sin e-cigaret er, at man kan bruge en lidt stærkere/kraftigere brænder. Der følger typisk to stykker brændere med, når man køber sin e-cigaret, men disse er ofte meget svage, og man kan sagtens bruge nogle lidt kraftigere. Vælger man at skifte over til en kraftigere brænder, så får man også meget mere smag og røg.

forskellige-typer-e-juice-til-elektiske-cigaretter

Mange muligheder for ekstra tilbehør

Markedet for ekstra tilbehør til e-cigaretter er rigtig stort, og man kan hurtigt fare lidt vild i det store udvalg. Men hvis man vil have mere ud af sin elektroniske cigaret, så skal man gå efter at købe et såkaldt ”mod”, hvor man helt specifikt kan indstille sådan noget som eksempelvis watt. Jo flere watt man bruger, jo kraftigere er suget, og jo mere smag og røg får man. Det kan absolut betale sig at se sig om efter et bedre ”mod”, hvis man gerne vil have en bedre smagsoplevelse ud af sin e-cigaret.

Så tænker man måske, at ekstra tilbehør koster en formue, men det gør det faktisk ikke. Man kan sagtens få en langt bedre oplevelse, uden at det koster det hvide ud af øjnene. Det handler bare om, at man skal være grundig, når man undersøger priserne på markedet. Man kan desværre hurtigt komme til at betale for meget, og det er virkelig ærgerligt. Gode ”mods” af høj kvalitet kan købes til en rigtig favorabel pris, så man bør absolut undersøge muligheden for dette.

Be the first to comment on "Få det maksimale ud af din e-cigaret"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*