En gennemgang af den nye verden af lån

euro-870757_1920

Vores dagligdag er i dag groft sagt baseret på penge. De færreste kan klare sig igennem en dag, hvis ikke der er en form for penge involveret, så det er altså en nødvendighed, da man på den måde kan udveksle ydelser og produkter med hinanden. Det betyder dog også, at i forsøget på at få mere ud af vores penge, at vi har valgt at gøre brug af lån – i meget stor grad. De fleste har i dag et eller flere lån, som de jævnligt betaler af på, men det store forbrug af lån har ledt til, at der kommer mange konkurrenter op rundt omkring. Man kan altså låne penge på mange forskellige måder og nogle er mere smarte end andre, men generelt set giver det os mange flere muligheder.

money-1015277_1920De hurtige og nemme

En af de mere populære typer af lån er de hurtige og nemme lån. Det er lån, hvor man på ingen tid kan stå med pengene i hånden og ikke behøver at gøre alverden for at få pengene. De er blevet meget populære, da man på den måde hurtigt f.eks. kan få et nyt fjernsyn eller en ny telefon og det bliver ofte drevet af impulskøb. Det er altså øjeblikke, hvor man pludselig får et behov for et produkt, hvorefter man så lynhurtigt kan låne pengene til det (kilde: https://justmoney.dk/kviklaan/).

Grunden til at det er så hurtigt og nemt er, at man f.eks. kan låne med SMS eller meget simpelt med hjælp fra NemID. Det kræver altså ikke nogen stor ansøgning og en gennemgang af din RKI, da det alt sammen bliver ordnet gennem din NemID og du så derfor kan stå med pengene på kontoen dagen efter. Det er altså både hurtigt og nemt, og har derfor fået en stor succes i Danmark – selv virksomheder tilbyder forskellige variationer af denne.

De billige

En anden type lån, som ikke er helt så populær endnu, men som også er på vej frem, er de billige lån. Det lyder måske mærkeligt, at de først er på vej frem nu. Det er dog heller ikke banker og pengeinstitutter der tilbyder disse lån, men i stedet virksomheder som i forvejen sælger et produkt. Man kan altså derfor optage et lån til at betale det produkt man køber. Her tilbydes der ofte, at man så ikke skal betale renter og i praksis ikke har nogle omkostninger ved lånet. Det er jo derfor et meget attraktivt lån.

Tænk dig om

Det er dog ikke bare guld og grønne skove det hele, for der er nogle bagsider ved de forskellige lån, som man skal være opmærksomme på. Hvis man kender disse, så kan man dog lynhurtigt opnå nogle gode lån uden at træde i fælderne. F.eks. i de billige lån er det selvfølgelig et billigt lån, men det er ikke altid det billigste sted der tilbyder lånet. Ligeledes med de hurtige og nemme, så kan man godt risikere, at de ofte ligger lidt i den dyre ende når man kigger på renterne og ÅOP.

Be the first to comment on "En gennemgang af den nye verden af lån"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*