der kommer flere og flere nye a-kasser hvor de fleste alene eksisterer for at tjene penge

Depositphotos_2345141_l-2015

Går man år tilbage var der ikke mange danske a-kasser på markedet, og man var som regel også tvunget til at være medlem af en bestemt a-kasse afhængig af hvilket job man havde. Dette er der nu lavet om på, og i dag må man som selvstændig eller lønmodtager dog selv bestemme hvilken a-kasse man gerne vil være medlem af. Der kan dog være nogle restriktioner med hensyn til selvstændige, hvor de muligvis stadig skal være en del af en bestemt a-kasse, hvilket kan betyde at de skal skifte hvis de har været i en anden a-kasse inden. Efter at markedet for a-kasser er blevet åbnet op, er der kommet mange nye a-kasser til i Danmark, og det er især indenfor de seneste mange år at der er kommet mange nye til.

Man kan sige at efterspørgslen efter nye a-kasser på markedet har været stor, og når der er en efterspørgsel efter nye a-kasser, så er det bare med at tage chancen og åbne en ny a-kasse op. Der er dog nogle a-kasser som kun eksisterer for at tjene penge og ikke for at hjælpe folk. Det er let at skifte a-kasse i dag, og man kan frit vælge den a-kasse man gerne vil være medlem af, så er man utilfreds med sin a-kasse, så kan man kigge sig om efter en ny a-kasse. Andre folks vurderinger af de forskellige a-kasser kan være værdifulde for andre.

Der eksisterer a-kasser som kun er der for at tjene penge

Overvejer man at skifte a-kasse til en af de mange nye a-kasser eller en af de gamle, er det vigtigt at undersøge alle ens muligheder inden man beslutter sig for hvilken man gerne vil skifte til. Her kan det være en god ide at undersøge hvad andre siger om de forskellige a-kasser der er på markedet, for det er her man får sandheden frem. En a-kasse vil aldrig tale negativt om sig selv, så alt hvad man finder på deres hjemmesider er positivt skrevet, og derfor skal man søge andre steder for at hører hvad andre siger om det. Dette er nok den bedste måde at finde ud af hvordan de forskellige a-kasser er og hvorfor de er på markedet, for der findes nogle stykker på markedet som kun er der for at tjene penge. En a-kasse skulle gerne være på markedet for at hjælpe deres kunder og ikke kun for at tjene penge på deres virksomhed, og derfor er det vigtigt at man som forbruger hjælper hinanden og får undersøgt alle ens muligheder der er på markedet.

Skift af a-kasse

I Danmark har man ret til at skifte a-kasse som man har lyst, og sådan har det ikke altid været. Det er blevet mere frit og der er kommet en efterspørgsel efter nye a-kasser, hvilket har gjort at der er kommet mange nye a-kasser til Danmark indenfor de senest mange år. Dette har gjort konkurrencen på markedet hårdere, og der findes mange forskellige priser på en a-kasse. Prisen for a-kasse er ikke den samme, det afhænger af hvilken branche man er i, og hvilken a-kasse man er medlem af. Der kan være mange penge at spare hvis man overvejer at skifte a-kasse, og man i dag er i en af de dyrere a-kasser. Der er lidt over 1.000 kr. forskel på den dyreste og den billigste a-kasse der er på markedet i dag, og det er mange penge man kan spare ved at finde sig en ny a-kasse. Sørg for at undersøg markedet inden man beslutter sig.

Be the first to comment on "der kommer flere og flere nye a-kasser hvor de fleste alene eksisterer for at tjene penge"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*