Segboard i julegave er en sjov transportoplevelse

IMG_1637

December nærmer sig, og dette gør den søde juletid også. Det betyder også, at julegaverne snart skal købes ind og ønskesedler efterlyses af forældre, søskende og bedsteforældre der gerne vil glæde deres yngste familiemedlem med noget sejt, sjovt eller sødt.

Nogle børn har svært ved at komme på hvad de ønsker sig og skriver derfor måske slet ingen ønskeseddel, hvorfor far, mor og bedsteforældre må være kreative og selv forsøge at komme på den geniale gave.

Et segboard er den perfekte julegave til børn

Står man i denne situation og har brug for noget inspiration, er et segboard den perfekte julegave til børn. Kort fortalt, er et segboard lidt som en billig segway uden styr. Med andre ord, er det et board hvorpå der er monteret to hjul. Den har modsat segwayen intet styr eller andet at holde fast i med hænderne. I stedet er den selvbalancerende og kan ved hjælp af dine tæer, bevæge sig i lige den retning du ønsker og dette med den hastighed du ønsker. Dette kan lade sig gøre, da segboardet har et tryksensitivt underlag, der altså kan fornemme hvorhenne og hvordan du presser med dine tæer på boardet.

Segboardet kører på batteri og må derfor også oplades engang imellem. Derfor er det en god idé, at tjekke hvor meget strøm der er på inden du kører hjemmefra, så du ikke pludselig opdager, at du ikke kan komme hjem da segboardet er løbet tør fra strøm.

Et segboard er altså dit mobile batteridrevne personlige transporthjul, der kan tage der lige derhen du ønsker.
På internettet kan man finde mange videoer af kendte mennesker der kører på segboards. Derfor er boardet ekstra populært hos unge mennesker og børn, der ser op til og lader sig inspirere af kendte mennesker, herunder rappere, andre musikere og skuespillere.

Et segboard gør det sjovt at transportere sig

Måske spørger du dig selv, hvorfor man et segboard, når man nu bare kan bruge sine ben og gå i stedet? Men hvem siger, at det ikke skal være sjovt at transportere sig fra a til b? Med segwayen bliver det ligefrem sjovt at komme fra hjem til skole – også selvom klokken er 7:45 en mandag morgen. Det bliver sjovt at handle ind, sjovt at tage hen til vennen nogle gader længere nede og sjovt blot at tage en lille luftetur.
Ikke nok med at det er sjovt at køre på segboardet, ser det også sjovt ud. Det ligner nærmest at man svæver og dette kan skabe stor forundring og bringe smil og grin frem hos forbipasserende.

På et segboard kan du køre imellem 16-18 km/t, så det er alligevel en god idé at være lidt forsigtig den første gang du prøver det. Måske endda det kan være en god idé, at tage lidt ekstra lag tøj på så du er beskyttet, hvis du nu skulle snuble. Når man først har fanget fidusen, er det dog ikke svært.

Be the first to comment on "Segboard i julegave er en sjov transportoplevelse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*