Mange muligheder for alternativ behandling

Hoved som puslespil hjerneterapi

Interessen for alternative behandlinger er stigende. Flere og flere ønsker at finde løsninger på deres psykiske problemer. Løsninger som ikke indebærer forskellige former for medicin udstedt af læge og psykiater. Måske er du en af dem, der har stiftet bekendtskab med alternative behandlingsformer eller er du måske en af de mange, der stadig er skeptisk over for de reelle virkninger af disse former for behandling? Alternativ behandling er mange ting og det handler om at vælge det rigtige i første omgang, så du undgår en skuffende førstegangs oplevelse.

Store mængder tal på skilte symboliserer numerologi eller matematikNumerologi er det rene fup

Når du går i gang med at undersøge mulighederne for alternativ behandling, er der et hav af forskellige folk, der tilbyder deres hjælp. Især numerologi er vundet frem de seneste år. Det bruges af mange i depressive perioder. Ved hjælp af bogstavkombinationer, vil du kunne få det navn der passer nøjagtigt til dig.

Efter sigende skulle denne navneændring kunne skabe større livsglæde, succes og generelt mere mod på livet. Denne form for alternativ behandling er dog fuldstændig nyttesløs. Hypen omkring den, er skabt på et udokumenteret grundlag og vil, i større grad end virkningsfuldt, kunne betegnes som fup og plattenslageri.

Masser alternative behandlinger tjener stort på denne behandlingsform, ved at bilde deres patienter ind at noget så ligegyldigt som dit navn skulle have betydning for dit liv og din glæde ved livet. Det lyder måske spændende og ligetil, når man lige hører om det, men sandsynligheden for, at du blot ender med at gå skuffet og en stor sum penge fattigere derfra, er desværre meget stor.

Hypnose vinder frem som effektiv behandlingsmetode

Men hvad kan du så ty til af effektive, alternative behandlingsmetoder? Der findes heldigvis alternative behandlingsmetoder, der bygger på et veldokumenteret grundlag og som fungerer effektivt. Hypnose er én af disse. Du har nok hørt om det og måske er du også blevet lidt skræmt ved tanken om at blive hypnotiseret, men effekten af hypnose har vist sig at være yderst mærkbar. Nogle bruger det til direkte behandling af psykiske lidelser, som blandt andet stress, angst og depression.

For andre bruges det til behandling af eksempelvis rygestop og vægttab. Det, der gør hypnosen så effektiv, er hvordan, den arbejder direkte med de vaner, der fører til dit problem. Nogle vaner du ikke på nogen måde bryder op med ved at skifte dit navn på baggrund af bestemte talkombinationer. Selvom det måske lyder noget nemmere end at skulle ud i et hypnoseforløb.

Er du en af dem der er lidt bange for at skulle kaste sig ud i hypnosen? Der er intet at være bekymret for. Undersøg dine muligheder og find en hypnotisør, du kan føle dig tryg ved. Husk at det ikke er uden grund, at selv nogle læger foreslår hypnose som en del af en behandlingsplan mod psykiske lidelser. Det er hurtigt og effektivt og du kommer med garanti ikke til at fortryde det.

Hvis du slet ikke kan komme overens med at skulle give dig hen til hypnosen eller måske er én af de personer, der ikke er modtagelig over for det, er der ingen grund til at give op på alternativ behandling. Der er så mange muligheder rundt omkring, som kun venter på, at du åbner øjnene for dem og skifter piller og lægemidler ud med en mere effektiv og langsigtet behandlingsmetode.

Det vigtigste er, at du har fornuften med dig, så du kan skelne, mellem hvad der er reelt og hvad der blot er fup. Der er uden tvivl en behandlingsform, der vil passe dig og hjælpe dig med at løse dine problemer.

Be the first to comment on "Mange muligheder for alternativ behandling"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*