Tips til at øge dine EuroLotto vinderchancer

eurolotto

Som EuroLotto spillere tilpasser sig til de største ændringer der skal foretages til spillet i alle 12-år lange historie, kan nogle fans være at genoverveje, hvordan de vælger deres tal, eller hvis der er noget de kan gøre for at øge deres odds for at vinde. Større jackpots på et mere regelmæssigt grundlag forventes som følge af disse ændringer, så der kan være et par tricks værd at forsøge at hjælpe med at give dig selv den bedst mulige chance for at vinde i Eurolotto.

Den vigtigste råd jeg kan give dig er at spille online. Hvorfor? Fordi det er den mest bekvemme måde at gøre det (især i 21st century)! Du kan spille på din pc, på din tablet, på telefonen – den store gevinst er bogstaveligt talt kun et klik væk! Også, du kan betale på forhånd og sørge for at du ikke ender med at føle som komplet pratt når du ser en Eurolotto trække, som har dine lykketal men finder ud at du har glemt at spille med! Oven på alt, kan du ikke miste din kupon.

Spil i et Syndikat

De seneste EuroLotto ændringer har skabt flere store præmier og flere måder at vinde, med tilføjelse af ekstra supplerende spil, men har også forlænget odds for at snuppe jackpot med tilføjelse af det 12. Lucky Star til spillets bonus-tal matrix. Den eneste garanterete måde at øge dine chancer for at vinde er at købe flere lodder, men de gode nyheder er at du kan deltage i et syndikat for at eje en andel af flere linjer i lodtrækningen uden oversprøjtning af alt for mange kontanter.

Mens du vil opdele alle præmier som vindes af gruppen, vil du eje en andel af flere lodsedler ved at gå sammen med andre og er derfor mere tilbøjelige til at vinde på tværs af alle de forskellige niveauer. De overordnede odds for at vinde en præmie forbliver 1 i 13, og du kan spille i en gruppe enten online eller ved at knytte med venner eller arbejdskolleger.

Spil tilfældige tal

Oddsene for at vinde er de samme for enhver kombination af EuroLotto tal, men det er altid værd at forsøge at vælge en linje som undgår populære kombinationer af tal eller for mange tal under 31. Det ville være ganske oprørende at vinde en præmie i en af de top lag og derefter opdage, at du er nødt til at opdele det med hundredvis eller endda tusindvis, af andre deltagere, fordi du har gået med en slags mønster ligesom 1, 2, 3, 4 og 5 for dine vigtigste tal.

Mens at vælge tal som er personligt væsentlige er en stor del af sjovet for mange spillere, hvis du holde sig væk fra de mest populære valg, så du er mere tilbøjelige til at modtage en anstændig præmie, hvis dine tal kommer op i lodtrækningen.

Kolde tal” svarer til dem som ikke er ramt for seks spil eller derunder, disse samme er vindertal omkring 50 procent af tiden. Lottotal der ikke ramt i tolv kampe eller mindre udgør omkring 75 procent af alle vindende tal. Det gør disse tabere “hot”, og de er mere tilbøjelige til at vinde.

Holde rede på lotto jackpotten

Mens EuroLotto jackpot “cap” forbliver sæt på 190 mio € og vil ikke blevet ændret, mængden af trækker for hvilke det kan fastholdes på dette beløb er blevet øget. Det kan nu rulle over for fire trækker “på hætten”, før det skal vindes. Hvis det ikke er vundet i den efterfølgende lottotrekning, hele præmien ruller ned til næste præmie tier som har vindende spillere.

Når jackpotten er begrænset, alle overskydende midler fra billetsalget, de som normalt ville ha gået til førstepræmien, er i stedet rullet ned til næste gevinst præmie tier, som normalt Match 5 + 1 bonus Lucky Star. Oddsene for at vinde denne pris tier er 1 i 6.991.908 – astronomisk bedre end selve jackpotten – og du kan vinde millioner uden at matche alle de vindende udtrukne tal.

Be the first to comment on "Tips til at øge dine EuroLotto vinderchancer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*